Snickare som kan hantera alla projekt 

Är du ute efter en kunnig och professionell snickare? Då har du kommit till rätt ställe. Vi är ett gäng hantverkare som kan hantera alla slags projekt. Vi har goda referenser från våra tidigare kunder, och med en lång erfarenhet inom branschen kan vi erbjuda våra kunder det absolut bästa. Vi kan hjälpa dig med det mesta som har med ditt hus att göra, både invändigt och utvändigt. Våra kunder är allt från privatpersoner, till företag och bostadsrättsföreningar.  Som ett företag ser vi också det som vårt ansvar att erbjuda miljövänliga tjänster. Det betyder att vi använder oss av miljövänliga material, men också att vi arbetar för att återanvända och återvinna material. Tveka inte att fråga oss om våra tjänster och om hur vi kan hjälpa dig. Vi erbjuder dig alltid en kostnadsfri offert där det inte tillkommer några dolda kostnader, och är du en privatperson gäller ROT-avdraget när du väljer våra tjänster. Våra snickare finns alltid tillgängliga för att svara på dina frågor. 


Certifierad och serviceinriktad personal

Det är våra kunniga och professionella snickare som är anledningen till vår framgång och att många av våra kunder återkommer till oss. Alla våra medarbetare är certifierade och har ett brett kunskapsområde inom branschen. Kunden står alltid i fokus hos oss, och vi arbetar alltid för att du ska bli nöjd med vårt arbete. Du blir alltid bemött med ett leende från våra snickare, och det finns inga utmaningar som vi inte är villiga att ta oss an. 

Snickare som kan ta hela ansvaret

Vi erbjuder våra kunder en totalentreprenad som dina lokala snickare, vilket innebär att du kan lita på att vi tar hand om hela projektet. Vi kan göra detta tack vare vår breda kompetens, men även eftersom vi arbetar tillsammans med flera kompetenta underleverantörer. När vi erbjuder dig en totalentreprenad är vårt mål att göra det enklare för dig att utföra ditt projekt. Du slipper hålla kontakten med flera olika firmor, vi tar istället allt ansvar när det kommer till ditt projekt. Ring oss och berätta om din vision så gör vi resten.