Så kan våra snickare hjälpa dig

Våra snickare finns här för att hjälpa dig med flera olika typer av tjänster. Det kan bland annat handla om olika typer av renoveringar. Vill du till exempel renovera ditt kök? Då är detta en av de saker som våra snickare finns här för att göra åt dig. Vi kan ge dig ett kök som både kommer att se ut och fungera som om det vore helt nybyggt!

Självklart är dock inte renoveringar av olika slag det enda vi kan hjälpa dig med. Vill du bygga till något till ditt hem? Då är också det något som våra snickare kan hjälpa dig med. Det kan till exempel handla om en uteplats eller ett uterum.

Vill du lägga ett helt nytt golv i hela eller delar av ditt hem? Då är också golvläggning något som våra snickare behärskar. Detsamma gäller takarbeten, attefallshus samt flera andra byggrelaterade tjänster. Det enda du behöver göra är att ta kontakt med oss och berätta vad det är du behöver hjälp med, därefter sköter vi resten åt dig!

En miljövänlig firma

Vi är även en mycket miljövänlig firma. Det kommer du bland annat att märka genom de faktum att vi enbart använder oss av miljövänliga produkter och varor. Vi ser dessutom till att alltid återvinna vårt byggavfall.

Vi är baserade i Älvsjö

Du finner vårt snickeri i Älvsjö. Det innebär dock absolut inte att du också måste vara baserad i just Älvsjö för att kunna anlita oss och våra snickare. Vi finns nämligen tillgängliga för att hjälpa dig oavsett vilken del av Stockholmsregionen som du bor eller är verksam i.

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify