Snickare pool Nacka

Southerns Bygg & Renovering

Välkommen till Southerns Bygg & Renovering! Vi är en byggfirma och ett snickeri dit du kan vända dig för att få hjälp med flera typer av byggrelaterad service. Detta inkluderar snickeritjänster av olika slag men även byggtjänster som renoveringar, tillbyggnader, takarbeten och golvläggning. Vi utmärker oss genom våra fina kundbetyg, vårt fokus på kvalitet och hållbarhet samt våra förmånliga priser.

Hos oss arbetar hantverkare med mångårig erfarenhet av branschen samt en gedigen snickarutbildning i ryggen. När du vänder dig till oss kan du alltså förvänta dig ett arbete av högsta möjliga kvalitet, som dessutom görs till ett bra pris. Ta kontakt med oss idag för att få en gratis offert!

Våra kunder

Vi på Southerns Bygg & Renovering vänder oss till flera olika typer av kunder. Det spelar ingen roll om du är privatperson eller om du till exempel representerar ett företag, ett fastighetsbolag eller en bostadsrättsförening. Oss kan du ta hjälp av oavsett vilket. Om du vill ha mer information om hur vi kan hjälpa dig behöver du bara kontakta oss!

Under våra år inom branschen har vi bland annat genomfört allt från renoveringsarbeten i bostadsrättsföreningar, till altanbyggen åt villaägare. Vi är måna om att vara flexibla och alltid hitta rätt lösningar som anpassas efter kundens behov. Med oss får du skräddarsydda slutresultat där målet är att de ska överensstämma så väl som möjligt med dina förväntningar. För att säkerställa detta förser vi dig alltid med en projektplan innan projektet drar igång som du kan komma med synpunkter på. Innan vi börjar arbeta korrigerar vi givetvis planen enligt dina önskemål så att vi är säkra på att du blir helt nöjd!

Snickare kvalitet i Nacka

Vår adress

Vi på Southerns Bygg & Renovering har Becksjudarvägen 25 i Nacka som vår adress. Som vi tidigare varit inne på erbjuder vi inte bara våra tjänster i just denna del av Stockholm, utan vi arbetar i och runtom hela Stockholmsområdet. Var du än är baserad någonstans är du därför mer än välkommen till att ta kontakt med oss för att få hjälp! Du kan höra av dig direkt för att berätta mer om dina byggplaner så skickar vi sedan en gratis offert. Våra offerter är alltid helt förutsättningslösa och innehåller inga dolda avgifter. Vi hörs!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify