Detta kan vi hjälpa dig med

Bland de tjänster vi erbjuder finner du bland annat de nedan.

services_icon1

Snickeri

Behöver du hjälp med olika typer av snickeritjänster? Då är just detta något som vi kan hjälpa dig med. Det spelar ingen roll vilken sorts snickeriarbete som det handlar om, våra snickare har en bred och mångsidig kunskap och kan därför hjälpa dig på flera olika sätt och vis. Vi erbjuder bland annat platsbyggning av kök, bokhyllor och garderober.

services_icon1

Renoveringar

Vi finns också här för att hjälpa dig med olika typer av renoveringar. Det kan bland mycket annat handla om köksrenoveringar. Du kan då känna dig trygg i det faktum att vi kommer att förse dig med ett modernt, snyggt och funktionellt kök som kommer att kännas som helt nybyggt!

services_icon1.png

Golvläggning

Behöver du hjälp med att lägga ett nytt golv där hemma? I så fall är också det något vi kan göra åt dig. Vi kan även hjälpa dig med golvslipning i de fall då det är ett alternativ.

services_icon1

Plattsättning

Oss kan du även få hjälp av med olika typer av plattsättning. Behöver du till exempel nytt kakel i badrummet? Då kan vi ta hand om det! Ta kontakt med oss idag för att berätta mer om hur dina behov ser ut så kan vi berätta mer om hur vi arbetar!

services_icon1.png

Markarbete

Vi behärskar de flesta typer av markarbeten och kan bland annat hjälpa till med grävning, gjutning och dränering.

services_icon1

Målning

Vill du ha nymålat? Vänd dig till oss! Vi är experter inom både invändig och utvändig målning.