Om oss på Odljungs Bygg AB

Hos Odljungs Bygg AB är det kunden som står i fokus. Det är trots allt våra kunder som gör att vårt företag går framåt. Att våra kunder känner sig trygga med oss är det som är viktigast för oss. Därför blir du alltid erbjuden en garanti och fakturan betalas när arbetet är slutfört. Genom åren har vi arbetat med många olika projekt, allt från stora renoveringar till att bygga nya hus. Oavsett vilket slags byggprojekt du önskar genomföra kan vi hjälpa dig. Ring oss gärna så kan vi berätta vidare om oss på Odljungs Bygg AB och varför du bör välja vår firma. 

Serviceinriktad byggfirma

Alla medarbetare som arbetar för Odljungs Bygg AB är professionella, utbildade och de bästa inom branschen. Självklart följer vi alla regleringar som finns inom branschen, och vi tar alltid vårt ansvar under våra olika projekt. Våra snickare är lyhörda för dina krav och önskemål och vill se till att du blir nöjd. Under arbetet håller vi därför alltid en öppen dialog med kunden. Du får en personlig kontaktperson som du kan höra av dig till under projektets gång och som alltid finns tillgänglig för att svara på dina frågor. 

Inga dolda kostnader

Vi arbetar hårt för att hålla våra priser nere och vi tror på att erbjuda prisvärda tjänster av hög kvalitet. Efter vår första kontakt kommer vi att sammanställa en kostnadsfri offert åt dig och det tillkommer inga dolda kostnader. ROT-avdraget gäller självklart för de privatpersoner som vill anställa oss.